DESCOBREIX LA NOSTRA CLASSE DE

yin ioga

El yin ioga es caracteritza per la quietud i pel seu ritme lent en comparació amb altres estils de ioga més dinàmics com el Vinyasa, per tant, pot ser un complement perfecte a aquestes pràctiques més vigoroses.

Per una vida en equilibri és essencial compensar la balança o sigui que t’animem a incloure aquest tipus de ioga més slow.

El que fem durant la pràctica és mantenir les postures de forma passiva durant 3 o 5 minuts, deixant que els músculs es relaxin, els ossos pesin i permeten així que es nodreixin els teixits més profunds com la fàscia, aportant flexibilitat als músculs i estabilitat a les articulacions.

A diferència de les pràctiques més yang, no busquem una alineació concreta en la realització de les postures, sinó una connexió amb els sentits que ens permet explorar quina és la millor postura pel nostre cos. La postura s’adequa al cos i no el cos a la postura.

La pràctica de yin ioga sovint suposa un repte no només físic, sinó sobretot mental. Mantenir postures amb estiraments més o menys intensos deixant que el cos s’expressi, ens permet trobar un espai on poder explorar amb detall els nostres pensaments, emocions i sensacions.

És una pràctica essencialment meditativa que t’ofereix un espai on poder-te observar amb detall i on desbloquejar emocions estancades deixant que l’energia interna flueixi més lliurement.

Tipus de Classe

Slow Ioga

Intensitat

Baixa

Nivell

Obert (apte per a tothom)

Duració

60 minuts

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe