DESCOBREIX LA NOSTRA CLASSE DE

vinyasa restaurativa

Ensenyem Vinyasa de forma creativa, amable i reconeixent la diversitat de cossos i necessitats. El nostre enfocament és un Vinyasa on el repte no és l’habilitat per fer formes complexes sinó la capacitat de ser i estar en atenció i creativitat en cada inhalació i exhalació, fluir de postura en postura, fluir interna i externament a partir d’escoltar i estar present.

Mantenim els fonaments del vinyasa tradicionals juntament amb les aportacions de l’alineament restauratiu, el ioga restauratiu i l’educació somàtica.

Les classes de Vinyasa restaurativa inclouen precisió, claredat, suavitat i pulcritud en cada asana a través de la consciència en la respiració, és el gaudi de posar cada part del cos al seu lloc amb paciència i bellesa, com si es tractés d’un ritual, escoltant i estant present, movent-nos de forma compassiva i receptiva.


Objectius

· Disminuir la dispersió mental i l’ansietat a partir d’incrementar la sensibilitat cap al cos i la respiració, i l’habilitat per mantenir-se present en el mateix cos i la seva respiració.
· Construir autoconfiança i autoestima a partir de perdre por al cos i de familiaritzar-se amb el moviment conscient, suau i fluid.
· Experimentar atenció, concentració i calma encara dins una activitat física que requereix energia i repte acurat.
· Construir les bases del moviment funcional, l’atenció plena i el refinament en les sensacions.

És una pràctica intensa, cada classe és diferent, sense una rutina preestablerta, que permet a la professora una major creativitat per construir la seqüència basada en la seva experiència i formació, deixant en cada classe una empremta personal.

Tipus de Classe

Dinàmica

Intensitat

Moderada – Alta

Nivell

Multinivell – Intermig

Duració

75 – 90 minuts

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe