DESCOBREIX LA NOSTRA CLASSE DE

vinyasa restaurativa

Aquesta classe ensenya el Vinyasa de forma creativa, amable i reconeixent la diversitat de cossos i necessitats. Manté els fonaments del vinyasa tradicionals juntament amb les aportacions de l’alineament restauratiu, el ioga restauratiu i l’educació somàtica.

Aquestes classes inclouen precisió, claredat, suavitat i pulcritud a través de la consciència en la respiració i en l’anàlisi tècnic i funcional del moviment del cos.

Cada classe està pensada per proposar un «Focus». Es preparen temes per conceptes tècnics per a oferir de forma creativa i didàctica, profunditat i coneixements progressius.

És una classe profunda i alhora exigent.


Objectius

· Disminuir la dispersió mental i l’ansietat a partir d’incrementar la sensibilitat cap al cos i la respiració, i l’habilitat per mantenir-se present en el mateix cos i la seva respiració.
· Construir autoconfiança i autoestima a partir de perdre por al cos i de familiaritzar-se amb el moviment conscient, suau i fluid.
· Experimentar atenció, concentració i calma encara dins una activitat física que requereix energia i repte acurat.
· Construir les bases del moviment funcional, l’atenció plena i el refinament en les sensacions.

És una pràctica intensa, cada classe és diferent, sense una rutina preestablerta, que permet a la professora una major creativitat per construir la seqüència basada en la seva experiència i formació, deixant en cada classe una empremta personal.

Tipus de Classe

Dinàmica

Intensitat

Moderada – Alta

Nivell

Multinivell – Intermig

Duració

75 – 90 minuts

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe