CONEIX A LA PROFESSORA

Sònia López Martín

Sònia López Martín

Kinesiologia

El meu vincle amb l’acondicionament físic va iniciar-se als tres anys, quan demanava a crits a la meva mare que volia fer gimnàstica. Una necessitat d’expressió encara més gran em va fer conèixer el món de la dansa i estudiar interpretació i teatre més endavant.

El 2005 una patologia a l’esquena i una lesió a l’espatlla em van oferir l’oportunitat de conèixer el Mètode Pilates com a eina de rehabilitació corporal i la meva vida es va alinear amb el meu propòsit de vida quan em vaig dedicar a estudiar-lo al ‘Studio BodyMind Pilates‘ (PMA), de Madrid.

Les ganes de seguir descobrint la biomecànica i anatomia corporal es van expandir en estudiar Quiromassatge el 2010 i altres tècniques de sanació més energètiques com el Reiki.

Després de diversos anys convertint la meva passió en la meva professió em vaig adonar que els problemes que es manifesten en el cos físic no sempre tenen un origen estructural, així que vaig endinsar-me en l’estudi de la ment i com aquesta condiciona al nostre cos.

Vaig anar canviant hàbits de la meva vida i el meu focus d’atenció es va dirigir més endins, dedicant temps i espai a la receptivitat, la contemplació, la pràctica meditativa, l’estudi i la lectura.

A partir del 2011 realitzo diferents seminaris i retirs de meditació al Temple Budista Dag Shang Kagyu de Panillo amb Lama Sönam, Karma Tenpa, Ari Goldfield, entre d’altres… Recollint de cada ensenyament la part més comprensible i essencial per a integrar en la nostra vida occidental.

Un parell d’anys després vaig estar molt malalta a causa d’uns desajustos nutricionals i vaig conèixer la kinesiologia holística que em va captivar i va ser tanta l’admiració que vaig començar a estudiar-la en profunditat el 2014 a l’Institut Guxens de Medicina Integrativa‘ i Kinesiologia Emocional amb Francesc Marieges a Barcelona.

L’estudi mai s’acaba i he continuat especialitzant-me en desequilibris bioquímics, carències i Pautes Nutricionals, Registres Akàsics, Neteja Aurica, Programes Limitants, Memòries Prenatals i gestacionals, eines de programació Neuro Lingüística i en els principis, fases, Funcions i Síndromes de la medicina tradicional xinesa, entre d’altres que poso en pràctica en el meu dia a dia.

Des de llavors que acompanyo a les persones en el seu camí d‘autoconeixement i recerca del benestar físic i emocional.

M’encanta la diversitat i el constant canvi i en la meva rutina combino impartir classes grupals amb un treball d’alliberament emocional, contrologia corporal i d’atenció mental, tallers de gestió de l’estrès per a empreses i organitzacions i les sessions de kinesiologia holística per a processos terapèutics individuals.

Les classes que un professor realitza són l’expressió de tot el que ha viscut i les meves classes abracen el coneixement del cos holístic que som, on el que sentim condiciona la forma com ens movem i el cos es mou segons com pensem.

Aquí neix la pràctica conscient del Control & Flow i el regal d’acompanyar-te, a Zonaioga, a que ho experimentis.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe