DESCUBREIX EL NOSTRE SERVEI DE

shiatsu

El Shiatsu és una teràpia manual, o massatge terapèutic, d’origen japonès que busca harmonitzar el cos i la ment amb l’objectiu de mantenir i millorar la salut i la vitalitat de la persona que el rep.

La seva tècnica combina el contacte sobre el cos mitjançant la pressió amb els dits, especialment els polzes, però també els palmells de les mans, peus, colzes i genolls. També inclou estiraments, mobilitzacions, rotacions, manipulacions articulars i orgàniques, generant un contacte sostingut i de qualitat que acompanya el cos a un espai intern de confiança i de retrobament amb si mateix, un espai de recerca i de moviment intern que promou la lliure circulació de l’energia vital.

Tracta el cos en la seva totalitat, ajuda a augmentar el nivell de consciència corporal afavorint el retrobament amb un estat d’equilibri i harmonia natural. És una teràpia respectuosa amb l’organisme que fomenta la capacitat d’auto-curació.

Generalment les sessions de shiatsu es realitzen sobre un futon a nivell de terra i vestits amb roba còmoda que permeti el lliure moviment del cos.

Beneficis

La seva funció principal és enfortir la salut. Aporta molts beneficis al nostre cos/ment en tot el seu conjunt.

És capaç de generar una profunda relaxació i afavorir el bon funcionament general de l’organisme.

Promou la mobilitat de les articulacions, la pressió exercida sobre el cos estimula la circulació sanguínia i limfàtica, millora el to i la flexibilitat muscular, i exerceix un efecte de depuració profunda de l’organisme.

La seva capacitat per alliberar-nos de l’estrès i l’ansietat es tradueix en una millora sensible del rendiment físic i intel·lectual, afavoreix la bona qualitat del descans, i ajuda a equilibrar els sistemes nerviós, respiratori, digestiu i immunològic.

Professional

Marc Lleonart s’ha format en l’estudi i la pràctica de diferents disciplines d’origen oriental com el Shiatsu (formació professional i postgrau a l’Escola Shiatsu i Moviment), tallers de Movement Shiatsu amb Bill Palmer, Kiyindo Shiatsu amb Pierre Clavreux, Shiatsu i treball energètic (amb Cliff Andrews a Zenit Shiatsu), Massatge Tailandès (amb David Lutt de l’escola Osteothai), cultura Seitai (amb Núria Padrós), acupuntura i massatge xinès Tui-Na (a Heilpraktiker Institut), Tècnica Gua-sha, moxibustió, i tècniques japoneses pel tractament del dolor múscul-esquelètic: Sokushindo (reflexologia podal oriental), Kinesio Taping (embanatge neuromuscular), Sotai-Ho (reeducació postural), Mètode Hinaishin (acupuntura intradèrmica), i termiteràpia (a Ismet).

Preu de la sessió

Sessió de 45 minuts: 35€
Sessió de 60 minuts: 42€
Combo Shiatsu + Sokushindo 1h20m: 50€

Et cuides?

vull fer una sessió

sol·licitar cita