DESCOBREIX LA NOSTRA CLASSE DE

restauratiu i somàtic

El Ioga Restauratiu és una pràctica suau, reparadora y profunda de ioga…. el perfecte antídot contra l’estrès i el cansament. Aprendre a relaxar-se és una pràctica.

Cultiva les teves habilitats mitjançant una sèrie de postures dirigides a treballar el sistema nerviós per fomentar el descans i la relaxació profunda.

El ioga restauratiu ens ofereix la possibilitat de fer un reset del nostre cos i sistema nerviós, evocant la resposta de relaxació.

Educació Somàtica és un mètode de moviment conscient que ens ensenya a connectar el cervell amb el sistema múscul esquelètic.

És una forma de reprogramació neuro-muscular en el qual posem el cervell al servei del cos. Té un efecte alliberador, sedant i treballa a nivells profunds en el nostre sistema nerviós.

Per a què serveix? Per ensenyar als nostres músculs a alliberar la tensió i tornar a una allargada òptima, per viure amb menys dolor, per equilibrar les compensacions que el cos ha produït, per envellir més dignament, per restaurar el cansament muscular.

Qui pot fer aquesta classe?

Tothom pot fer i aprendre aquesta tècnica.

Especialment si pateixes de dolor crònic, tensions musculars cròniques, contractures, mala postura, immobilitat, rigidesa, lesions, ansietat i estrès.

Cada classe inclou

· Pràctica de postures restauratives amb suports.
· Pràctiques meditatives.
· Revisió de l’alineament essencial i funcional.
· Anatomia bàsica per conèixer el propi cos.
· Moviments somàtics, suaus i controlats.

Tipus de Classe

Relaxant

Intensitat

Baixa

Nivell

Tots els nivells

Duració

75 minuts

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe