ZONAIOGA

Qui som?

Benvingut a ZONAIOGA

Un espai d’aprenentatge i d’interiorització per a la salut i el benestar on podreu apropar-vos al ioga. El nostre centre és inclusiu, no dogmàtic i abraça la diversitat del ioga en la nostra realitat occidental.

Està obert a tothom, tant si vols aprendre la tècnica com si busques una experiència sensitiva.

El nostre centre és únic. Ensenyem diferents estils de ioga dins de dos grans grups que categoritzem en “suau i dolç” i en “dinàmic i físic” i ho enriquim amb els mètodes complementàris de l’alineament restauratiu, l’alliberació miofascial i el moviment somàtic.

Mitjançant classes i formacions presencials i en línia, ZONAIOGA proporciona un entorn d’aprenentatge holístic i tècnic per ampliar els coneixements dels seus alumnes.

Els professors de ZONAIOGA están qualificats per ensenyar cada estil que proposem i proporcionar una experiència sòlida, constant, didàctica i creativa ja sigui a professors de ioga com a les persones interessades a utilitzar la pràctica de ioga per millorar la seva qualitat de vida.

La nostra història i desenvolupament

ZONAIOGA va ser fundada oficialment per Marta Puig l’any 2014 com una manera de brindar a la gent els beneficis que la pràctica de ioga li havia ensenyat i tancar una etapa molt extensa en el camp de la investigació, la docència i la internacionalització.

Tradició de ioga i ciència moderna caracteritzen aquest projecte que ha vol promoure la consciència, el coneixement, l’empoderament i la resiliència.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe