CONEIX A LA PROFESSORA

Meritxell Rodríguez

Mery

Vinyasa Basics

Tot i veure practicar ioga a la meva mare quan era petita, el ioga va arribar com una petita llum en un moment fosc de la meva vida.

El destí va fer que coneixes el ioga de la mà de Marta Puig a l’escola la Nau a Sabadell.

Com alumna de la Marta i del Marc Lleonart, vaig poder iniciar-me en diferents disciplines del ioga, HathaVinyasaYoga restauratiuBackMitraIyengar

He fet immersions en Jivamukti yoga amb Olga Oskorbina, Dharma Yoga amb Yiannis Andritsos i Yin Yoga amb Amanda D. Backley.

La pràctica del ioga ha sigut un llarg camí de sanació espiritual i acceptació personal que m’ha portat a voler aprofundir en la filosofia del ioga, el coneixement de la meva pràctica, del cos i la ment i és per això que l’any 2019 inicio la meva formació de professora de Hatha Vinyasa ioga amb Rocío RamosYoga & Yoga Barcelona (Yoga Alliance 200h).

Sóc una gran amant del vinyasa yoga, les meves classes són dinàmiques sense oblidar aturar per escoltar el cos i el fluir de la respiració.

Crec amb fermesa en la transformació del cos i de la ment a través d’aquesta preciosa pràctica i és el que m’agrada intentar transmetre als meus alumnes.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe