CONEIX A LA PROFESSORA

Marta Puig

Marta Puig

Fundadora i Directora de Zonaioga

Hatha i Alineament · Vinyasa Restaurativa · Ioga Restauratiu · BackMitra i Esquena · Somatics

L’any 2008 coneix el Centre Budista de la Ciutat de Mèxic on hi comença a fer classes regulars com a alumna. En el seu interès per el moviment, el benestar corporal i emocional decideix aprofundir i es certifica com a professora de ioga al centre Yoga Kendra (Mèxic) (300 hrs.- 2011).  

Més tard estudia l’especialització en alineament restauratiu i BackMitra amb la mestra internacional Brigitte Longueville a  Solstice Yoga Center  (Mèxic, 200hrs. Yoga Alliance – 2012), formació que repeteix com a alumna i assistent en la seva primera edició Espanya (Girona, 200hrs. Yoga Alliance – 2016)

L’any 2018 es certifica com a Educadora de Moviment Somàtic de la mà de la mestre internacional Lisa Petersen (Irlanda), amb la Tiffany Cruickshank de Yoga Medicine i Judith H. Lasater amb qui estudia Ioga Restauratiu a San Francisco (EEUU).

Compromesa amb l’estudi realitza anualment formacions, cursos, tallers i classes amb professors de reconeixement internacional on es nodreix de diferents estils de ioga (ashtanga, vinyasa) i dels quals s’inspira i ha viatjat a l’Índia per conèixer la tradició del ioga. Actualment continua amb la seva formació de la mà de les mestres internacionals amb qui contínua formant-se en educació somàtica i ioga.

El ioga va arribar a la seva vida en un moment crucial, tot i que el seu primer contacte amb el cos i el moviment va ser amb la dansa contemporània i després amb l’escalada en roca que li permet estar en contacte amb la natura. Al ioga li agraeix la possibilitat de reinventar-se i l’aprofundiment en aspectes subtils que l’han ajudat a sanar i a treballar des d’un espai de respecte.

L’any 2013 i després de 10 anys vivint a Mèxic, torna a casa (Sabadell) i funda Zonaioga on imparteix les seves classes regulars de Hatha, buscant l’alineació harmònica de l’estructura corporal amb especial atenció a les direccions de moviments interns i subtils, Vinyasa Restaurativa sentint al detall la respiració amb el moviment fluid i equilibrat i Ioga Restauratiu, despertant la consciència i el respecte al cos per aportar-li descans i regenerar l’energia. A més també és docent dins els cursos de Formació Oficial BackMitra que s’imparteixen a España anualment.

Les seves classes es caracteritzen per ser dinàmiques, profundes i creatives, una combinació d’ensenyances amoroses i desafiants. Són classes preparades amb temes específics, organitzades per tal d’oferir de forma didàctica i metòdica profunditat i coneixements. 

Marta Puig Yoga Alliance E-RYT 200
Marta Puig Yoga Alliance
Marta Puig Yacep Yoga Alliance

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe