CONEIX A LA PROFESSORA

Marta Figueras

Marta Figueras

Vinyasa · Yin Ioga

Sóc practicant de ioga des de fa més de 20 anys. Vaig conèixer aquesta disciplina en una etapa de la meva vida en la que em sentia molt desconnectada de mi mateixa.

La pràctica constant de ioga m’ha permès explorar les meves debilitats i fortaleses i m’ha fet créixer amb plenitud, presència i consciència. Segueixo aprenent cada dia a través de la pràctica.

M’he format com a professora de Hatha Vinyasa ioga amb la Rocío Ramos a Yoga&Yoga Barcelona (Yoga Alliance-200h) i actualment estic acabant la formació avançada (Yoga Alliance-300h).

M’he format també com a professora de Yin ioga amb la Mariona Royo (Yoga Alliance-60h) i he realitzat les formacions de Bases del ioga Restauratiu i Vinyasa Restaurativa amb la Marta Puig (Yoga Alliance-30h). He participat en diverses formacions, cursos i seminaris sobre Meditació amb Danilo Hernández (Swami Digambaranda Saraswati), Antoni Grau o Julián Peragón (Yoga Síntesis).

He complementat la meva formació i pràctica personal amb altres workshops o tallers impartits per mestres com Meghan Currie, Simon Park o Shiva Rea i explorat diferents disciplines com el Jivamukti, el Prana Vinyasa Flow, el Kundalini, Aeroyoga i Shakti Dance. He realitzat també altres formacions relacionades amb el creixement personal.

Porto més de 5 anys impartint classes i tallers de ioga a diferents centres i estudis de Terrassa, Barcelona i Sabadell. M’apassiona la natura, la bellesa i l’harmonia, l’aprenentatge continu, la ment curiosa que busca respostes a l’experiència vital.

El ioga, la meditació i altres disciplines com el minimalisme m’han facilitat el camí per trobar respostes a moltes de les meves qüestions vitals i són les eines que m’ajuden a comprendre’m millor, a entendre la naturalesa humana, a créixer i viure amb més presència i consciència i a gaudir amb més plenitud de les meves

Les meves classes, tant de Vinyasa com de Yin ioga, les enfoco com un laboratori on cultivar la presència, l’atenció plena, el despertar dels sentits i la consciència, oferint eines perquè cada alum@, a través de l’observació personal i de la seva pròpia experiència, pugui trobar les respostes que l’ajudin en el seu dia a dia, més enllà de la pràctica.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe