CONEIX A LA PROFESSORA

Maria Argueta

Maria Argueta

 · 

Maria de Lourdes Cruz es va traslladar a Barcelona des de la Ciutat de Mèxic on va estudiar medicina a l’Institut Politècnic Nacional.

Va estudiar l’especialitat de Medicina Física i Rehabilitació. Un cop llicenciada va desenvolupar-se professionalment en l’estudi del sistema nerviós central i perifèric.

La seva passió per aquest tema la va motivar a traslladar-se a Barcelona on va realitzar un Màster en Electrodiagnòstic Neurològic i, posteriorment, una estança formativa en Monitoratge Neurològic Intraoperatori (IOM) a l’Hospital Germans Tries i Pujol.

Gràcies al suport de la seva mestra i amiga decideix quedar-se i residir a la ciutat on actualment realitza investigació en aquests camps. En el seu temps lliure, li agrada escalar amb la seva família, córrer i llegir.

Agraïda amb totes les dones que hi ha al seu voltant i que li han ensenyat nous camins i a la Marta Puig, directora i fundadora de Zonaioga, amb qui coneix la pràctica de ioga la qual comença a practicar intermitentment des de l’any 2015.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe