CONEIX AL PROFESSOR

Marc Lleonart

Marc Lleonart

Hatha i alineament · Hatha Suau · Ioga Restauratiu · BackMitra i Esquena · Terapeuta de Shiatsu

Durant els últims dotze anys s’ha format en l’estudi i la pràctica de diferents disciplines d’origen oriental, com el shiatsu (formació professional i postgrau a l’Escola Shiatsu i Moviment), massatge tailandès (amb David Lutt de l’escola Osteothai), cultura seitai (amb Núria Padrós), acupuntura i massatge xinès tui-na (a Heilpraktiker Institut), tècniques japoneses pel tractament del dolor múscul-esquelètic (a Ismet); i el ioga: amb més de 10 anys de pràctica regular, ha assistit a diversos cursos intensius i seminaris de la mà de professors com Modest Martínez, Jordi Esteban, i mestres com Martine Le Chenic i Carrie Owerko.

També ha participat a les classes de les mestres Dr. Rajlaxmi Nidmarti, Devki Desai i Gulnaaz Dashti a la Convenció anual de Ioga Iyengar a Espanya.

Per altra banda, també ha assistit a diferents tallers de yin ioga de l’Amanda D. Blackley i de l’Egon Castlunger, i ha rebut formació sobre la pràctica amb la BackMitra, amb la mestra Brigitte Longueville.

És gràcies a la Marta Puig i, posteriorment també per la Brigitte Longueville, que descobreix un nou enfocament, una nova manera d’entendre la pràctica de ioga assana, el ioga de les postures:  l’alineament restauratiu. Mogut per aquesta nova motivació, pel gran interès que li desperta aquesta visió del ioga que posa èmfasi en el ioga restauratiu i terapèutic, realitza la formació de professors de 200 hores que ofereix Soltice Yoga Center de Mèxic per primera vegada aquí a Catalunya, amb la Brigitte Longueville i David McAmmond com a professors principals.

Té un especial interès per aquelles cultures i filosofies que entenen que tot està íntimament interrelacionat; tant a l’interior del nostre cos, com la ment ho està amb el nostre organisme, el com ens sentim, i el com ens relacionem, la societat en la que vivim, els canvis de la natura i els seus cicles. En aquest sentit, ha trobat en el ioga una importantíssima font de coneixement i una bona disciplina encaminada al cultiu de la salut general i al benestar del cos-ment.

Imparteix classes de hatha ioga i ioga restauratiu amb amabilitat, proximitat i calidesa, obert a tothom que tingui la necessitat de connectar amb el seu propi cos, sentir els peus a la terra, i alliberar la ment de l’exigència de la vida cotidiana.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe