CONEIX A LA PROFESSORA

Lola Molina

Lola Molina

Hatha Vinyasa · Invertides, Enfortiment i Core · Anatomia Energètica i Pranayama

El ioga li va arribar en forma de llibre durant una època que buscava eines per sentir-se en calma i fugir de l’estrès. Així va començar amb una autopràctica diària, que va despertar ganes de conèixer i endinsar-se més en aquesta disciplina.

Un parell de mesos més tard, es va animar a anar al centre de ioga de les dues autores del llibre a Barcelona, Mandiram, i l’octubre del 2012, de la mà de Gloria Rosales i Gordana Vranjes, va iniciar la formació per a professors de 200h, seguida d’altres formacions i inmersions amb mestres com Kino MacGregor i Andrei Ram Om.

Entusiasta de l’exercici físic i dels esports de muntanya, també practica escalada, hiking, cycling i HIIT, activitats que li han fet conèixer i interessar-se per l’anatomia i la biomecànica del cos, camps sobre els quals també ha realitzat cursos amb Julia Zatta, formadora en anatomia per al ioga.

En les seves classes s’integra i conviu tot allò après i rebut dels diferents estils de ioga que ha practicat i de la resta d’activitats, donant espai tant a la intensitat i l’activació, com a la calma i la quietud.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe