DESCUBREIX EL NOSTRE SERVEI DE

Kinesiologia

La kinesiologia és un sistema de testatge neuromuscular que, a partir de donar-te certs estímuls, genera una resposta inconscient per part del teu cos.

A partir d’aquestes respostes, vaig descobrint la informació emmagatzemada en l’hipocamp i que ha provocat el desequilibri en qüestió.

El teu cos té energia innata per sanar-se (Vis Medicatrix) i constantment s’està auto-regulant a si mateix; malgrat que de vegades necessita una guia externa per fer-ho i un petit toc de consciència.

Busco d’on prové el bloqueig inicial, si del camp energètic, emocional, químic, estructural o subtil, els factors desencadenants i amb quin tipus de tècnica natural es corregirà el desequilibri.

Independentment de la simptomatologia inicial, cada cos demana el que més li convé per restablir la seva salut, augmentar la seva energia i estimular la seva capacitat autocurativa.

Les tècniques naturals que s’utilitzen són en major part conegudes, com les Flors de Bach, auriculo teràpia, Tapping, Shappiro, Tècnica d’Alliberament Emocional, Colorteràpia, Musicoteràpia, manipulacions osteopàtiques suaus o suplementació nutricional, entre d’altres.

La Kinesiologia Holística facilita la eliminació de dolors físics, estats emocionals que ens generen estrès, trastorns del sistema nerviós … Pot detectar al·lèrgies, deficiències nutritives, intoleràncies alimentàries… així com trobar la millor manera d’eliminar-les.

Afavoreix programes psicològics o de l’aprenentatge, estimula l’energia vital produint una bona circulació en els meridians energètics i allibera el potencial bloquejat en la persona.

Professional

Sònia López Martín

El meu vincle amb l’acondicionament físic va iniciar-se als tres anys, quan demanava a crits a la meva mare que volia fer gimnàstica. Una necessitat d’expressió encara més gran em va fer conèixer el món de la dansa i estudiar interpretació i teatre més endavant.

El 2005 una patologia a l’esquena i una lesió a l’espatlla em van oferir l’oportunitat de conèixer el Mètode Pilates com a eina de rehabilitació corporal i la meva vida es va alinear amb el meu propòsit de vida quan em vaig dedicar a estudiar-lo al ‘Studio BodyMind Pilates‘ (PMA), de Madrid.

Les ganes de seguir descobrint la biomecànica i anatomia corporal es van expandir en estudiar Quiromassatge el 2010 i altres tècniques de sanació més energètiques com el Reiki.

Després de diversos anys convertint la meva passió en la meva professió em vaig adonar que els problemes que es manifesten en el cos físic no sempre tenen un origen estructural, així que vaig endinsar-me en l’estudi de la ment i com aquesta condiciona al nostre cos.

Vaig anar canviant hàbits de la meva vida i el meu focus d’atenció es va dirigir més endins, dedicant temps i espai a la receptivitat, la contemplació, la pràctica meditativa, l’estudi i la lectura.

A partir del 2011 realitzo diferents seminaris i retirs de meditació al Temple Budista Dag Shang Kagyu de Panillo amb Lama SönamKarma TenpaAri Goldfield, entre d’altres… Recollint de cada ensenyament la part més comprensible i essencial per a integrar en la nostra vida occidental.

Un parell d’anys després vaig estar molt malalta a causa d’uns desajustos nutricionals i vaig conèixer la kinesiologia holística que em va captivar i va ser tanta l’admiració que vaig començar a estudiar-la en profunditat el 2014 a l’Institut Guxens de Medicina Integrativa‘ i Kinesiologia Emocional amb Francesc Marieges a Barcelona.

L’estudi mai s’acaba i he continuat especialitzant-me en desequilibris bioquímics, carències i Pautes Nutricionals, Registres Akàsics, Neteja Aurica, Programes Limitants, Memòries Prenatals i gestacionals, eines de programació Neuro Lingüística i en els principis, fases, Funcions i Síndromes de la medicina tradicional xinesa, entre d’altres que poso en pràctica en el meu dia a dia.

Des de llavors que acompanyo a les persones en el seu camí d‘autoconeixement i recerca del benestar físic i emocional.

Preu de la sessió

Consulta a la recepció

Duració

60 minuts aprox.

Et cuides?

vull fer una sessió

sol·licitar cita