DESCOBREIX LA NOSTRA CLASSE DE

hatha i alineament

La pràctica de Hatha és una molt bona manera de treballar els hàbits posturals que causen tensió i rigidesa creant nous moviments musculars i articulars que ofereixen una millor mobilitat i una postura més higiènica. És una pràctica ideal per aprendre els fonaments de les postures de ioga, saber com entrar, estar i sortir de cada postura i també per aprofundir en la alineació interna i externa del cos.

El nostre enfocament és a través de l’Alineament Restauratiu i les cadenes de moviment i connexions internes. Les nostres classes de hatha són la pràctica de seqüències de postures que busquen l’alineació harmònica de l’estructura del cos i les direccions de moviments interns i subtils.

Utilitzem eines externes com mantes, bolsters, blocs, cinturons, bancs d’inversió, arcs de fusta, tira plana i la BackMitra que ens permeten relaxar i obrir el  cos alhora que l’enfortim de forma saludable. Romandrem més estona en cada postura (asana) i això ens aporta resistència, força, flexibilitat, estabilitat i consciència corporal.

Cada classe està pensada per treballar un aspecte en concret. És ideal per persones que volen aprofundir en la seva pràctica o per aquelles que s’apropen per primera vegada al ioga i a la consciència corporal. També són una molt bona base per a la pràctica del Vinyasa Ioga.

Tipus de Classe

Amb alineament

Intensitat

Moderada

Nivell

Bases i multinivell

Duració

75 – 90 minuts

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe