Cargando Eventos

Taller Olis Essencials per a l’estrès i l’ansietat
Divendres 10 de juny 2022 | 19:00 a 20:30

 

Descripció del taller:

En aquest taller, d’olis essencials per a l’estrès i l’ansietat, enfocarem en el poder aromàtic dels olis essencials i els seus efectes sobre les emocions i la ment. Els éssers humans han usat aromes durant milers d’anys per a provocar estats relaxats i reconfortants. Des de les herbes mentolades per a reanimar la gent inconscient, als ungüents utilitzats en els rituals de seducció, als olis utilitzats per a donar suport a la gent malalta, tenim cents de maneres de combinar les aromes i fragàncies per a conjurar diversos estats diferents.

En aquest taller parlarem sobre la importància del sistema olfactori, la seva connexió amb el sistema límbic, i el rol que tenen els olis essencials a calmar i centrar les emocions.

L’estrès és una cosa que tothom experimenta i els olis essencials són una altra manera de gestionar i controlar l’estrès i ajudar el cos i la ment a tornar a equilibri, homeòstasi, pau, i calma.

 

Imparteix: Tara Walsh

Tara és professora de ioga i respiració, educadora d’olis essencials i cantant de música sagrada. Des de la seva infantesa a Anglaterra ha utilitzat solucions naturals com Homeopatia, Flores de Bach, i olis essencials per cuidar-se naturalment, i des del 2015 ha dedicat una part de la seva vida professional a l’ensenyament dels olis essencials.

Durant els darrers 7 anys ha desenvolupat una comunitat online i presencial dedicada a difondre la màgia i la medicina dels olis essencials purs i terapèutics.

El taller es realitzarà en llengua en castellana.

 

Ubicació: 

Zonaioga, Carrer del Jardí, n.33, 08202, Sabadell, Barcelona.

 

Places limitades!

Divendres 10 de juny 2022 de 19:00 a 20:30h

 

Reservar Ara

 

Detalles

Fecha:
10 junio
Hora:
19:00 - 20:30

Organizador

Zonaioga
Teléfono:
693065878
Correo electrónico:
info@zonaioga.com
Ver la web Organizador

Local

Zonaioga
Carrer del Jardí, n.33
Sabadell, Barcelona 08202
+ Google Map
Teléfono:
693065878
Ver la web Local
Ir a Arriba