DESCUBREIX EL NOSTRE SERVEI DE

estudi corporal i cadenes miofascials

El cos recorda el que la ment oblida

Tant les experiències emocionals viscudes com els patrons posturals inadequats adquirits al llarg de la vida, ens condicionen l’estat del nostre cos físic. Això ens genera malestars que arrosseguem al llarg de la vida i passen a formar part de la nostra normalitat. A més, cada vegada estem més desconnectats dels nostres cossos, de les seves necessitats i de la nostra pròpia capacitat de restablir l’equilibri.

Es realitzarà un estudi corporal basat en les cadenes miofascials i complementat amb altres tècniques, per tal de trobar l’origen de les nostres descompensacions que són les responsables del dolor i les molèsties. El sistema de cadenes miofascials integra i relaciona totes les estructures corporals, com el sistema nerviós, les visceres, l’os i el múscul. Així doncs, mitjançant diferents postures i moviments podem experimentar l’alliberació d’aquest bloquejos posant el focus en la respiració. Aquest mètode és una doble eina, l’autoconeixament i l’autodesbloqueig.

Aquesta eina et responsabilitza i no et fa entregar el teu benestar a les mans dels altres.

Objectius

Conèixer i entendre els patrons posturals i mentals

Localització dels bloquejos que provoquen l’orígen del dolor

Acompanyament en la correcció i reprogramació dels bloquejos

Modificacions individualitzades en postures de Ioga en què apareixen molèsties

Construcció d’una autopràctica individualitzada en funció de les necessitats

Professional

Cristina Molins, Biòloga, especialitzada en organismes i sistemes.
La passió per entendre la ment i el cos li va sorgir als 15 anys i des de aleshores l’ha dut a formar-se i adquirir coneixements sobre: Cadenes Miofascials – Postura i moviment · Hatha-Vinyasa Yoga · Eina restaurativa Backmitra · Meditació i mindfulness · Teràpia sistèmica i bioneuroemoció ·  Reflexología podal  · Programació Neurolingüística (PNL) ·  Plantes medicinals, aromateràpia i alimentació  · Morfopsicologia.

Preu de la sessió

Primera sessió 45€ (inclou l’estudi corporal i accions a realitzar)
Altres visites 40€ (inclou revisió i noves accions a realitzar)

Duració

Duració aproximada
60 minuts

Et cuides?

vull fer una sessió

sol·licitar cita