DESCOBREIX LA NOSTRA CLASSE DE

control & flow

Uneixen ment i cos amb l’objectiu de realitzar una pràctica molt conscient on el focus d’atenció es manté en la respiració, el control de la postura i la fluïdesa del moviment orgànic.

Es treballa la musculatura profunda que està adherida a l’esquelet i tonificant-la millora les descompensacions físiques, desbloqueja les articulacions i allibera les tensions.

També ens ajuda a alleujar dolències i/o patologies concretes, ja siguin causades per un estil de vida sedentari, per males posicions del dia a dia o patir alguna lesió.

Es centra en el coneixement i el control de la correcta alineació anatòmica, per tal d’aconseguir la fluïdesa biomecànica del moviment i augmentar el benestar emocional.

Si el cos està mal alineat el centre de gravetat es desplaça i trobem que els ossos, articulacions, lligaments i músculs queden sotmesos a un desequilibri i estrès que amb el temps pot arribar a ser una lesió important.

Aquesta pràctica s’enriqueix de diversos mètodes, com el Pilates, la bioenergètica, el yin ioga, tècniques d’alliberament emocional i les 5 fases del taoísme.

Es converteix en una pràctica molt conscient dels canvis físics interns i dóna l’oportunitat al cos a obrir-se i alliberar-se, afavorint la lliure circulació de l’energia estancada als canals meridians que recorren el cos.

Els exercicis van canviant amb les diferents estacions de l’any i els cinc estats naturals que conviuen constantment en el nostre interior i en l’entorn en què vivim.

Aquestes sessions ens fan sentir més connectats a la naturalesa i a les diferents expressions emocionals que ens governen.

Cada pràctica s’organitza des del coneixement taoísta que designa 5 energies diferents per a cada un dels elements que ens constitueixen i els 5 estats emocionals, que si no flueixen i se surten del seu control, poden condicionar negativament en la salut i en el nostre estat d’ànim.

Beneficis

· Millora la capacitat respiratòria i enforteix la faixa transversa que envolta la zona lumbar i abdominal.

· Proporciona que el cos estigui totalment relaxat i facilita la conciliació  de la són.

· Ajuda a gestionar les emocions estancades en el cos físic i sentir-nos més alliberats.

· Millora la postura corporal, enforteix la musculatura i el moviment passa a ser més àgil.

· Aporta coneixement personal: Els exercicis proporcionen consciència sobre el propi cos i ment, experimentant els nostres límits i la capacitat d’adaptar-nos i fluir.

Les millores en el cos produeixen un canvi significatiu en la qualitat dels sentiments, en la creativitat i capacitat de treball, en les relacions interpersonals i en el gaudir de la vida.

Tipus de Classe

Conscient

Intensitat

Baixa – Moderada

Nivell

Tots els Nivells

Duració

60 minuts

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe