CONEIX A LA PROFESSORA

Anna Casadevall

Anna Casadevall

 · 

L’Anna Casadevall, amb el certificat de professionalitat d’Instructor de ioGa de la Generalitat de Catalunya, és cofundadora, directora i professora de RANGOLI – ioGa a Manlleu.

S’introdueix al món del ioGa a l’Índia, l’any 2007, on té la possibilitat de practicar i experimentar el beneficis d’una pràctica diària.

Es certifica com a professora de l’estil Sivananda al Regne Unit i n’obté el certificat avançat al Yoga Ranch de Woodbourne a Nova York.

Té l’oportunitat de fer cursos amb en Mark Stephens, en David Robson i en David Swenson, de ser professora assistent de la Kathy Paez al Curs de Professors de Vinyasa – Yin Yoga de 200 hores a Zentro Yoga, de fer la formació de Prenatal Yoga Flow a Sans Yoga i de realitzar la formació de BackMitra amb la Marta Puig, a qui assistirà en una de les seves formacions de BackMitra a Zonaioga.

Des del 2014 que estudia amb la Tiffany Cruikshank (creadora de Yoga Medicine), amb qui hi ha realitzat més de 500 hores de formació i amb qui comparteix la manera d’entendre el cos humà i la funcionalitat del ioGa.

Actualment, també està estudiant els mòduls de formació avançada amb en Jason Crandell.

Alhora, és Tècnica Superior en Dietètica, s’ha format en Intervenció Estratègica i en Coaching Nutricional i Sanitari. Ha realitzat el Màster en PNIE (Psico-Neuro-Immuno-Endocrinologia) i el Màster en Alimentació i Nutrició. Treballa com a dietista integrativa a La Consulta de Banyoles al costat del seu mentor, en Pau Oller.

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe