CONEIX A LA PROFESSORA

Amanda D.Backley

Amanda D. Backley

Cursos Yin Ioga i Mindfulness

Des de molt petita a Londres, sempre ha sentit una gran passió per la comunicació. La pràctica de la gimnàstica artística era una forma d’expressar-se en moviment des de la consciència corporal, cosa que l’ha acompanyat fins avui dia.

Després d’acabar els estudis de filologia francesa i espanyola i certificar-se com a professora d’anglès a l’estranger, va marxar fora amb un nou ‘passaport’ per explorar i conèixer diferents llocs i persones.

Viu a Espanya des de 1995 i treballa com a professora d’anglès des de fa molts anys més. No obstant això, la vida li ha ofert la possibilitat de canviar de professió diverses vegades i ha col·laborat com a intèrpret, periodista de ràdio internacional i en equips de comunicació per regates oceàniques i esdeveniments esportius internacionals.

L’any 2008 el Ioga es va instal·lar de forma permanent en la seva vida durant un viatge de treball a Singapur, i poc temps després va participar en la seva primera formació de professors a Tailàndia (200h Ioga Alliance), on la seva vida va fer un gir. Amb les noves perspectives i iniciació en els ensenyaments del ioga va venir a Barcelona per aprofundir en la pràctica i aprenentatge del ioga, i on va conèixer el VinyassaAshtangaRocket i la seva passió absoluta: el Yin Ioga.

Amb una gran inquietud per aprendre assisteix regularment a formacions, tallers i conferències a Espanya i l’estranger (Jose de Groot, Paul i Suzee Grilley (100h), Sarah i Ty Powers 150h), Donna Farhi, Sri Dharma MittraUma i Nirlipta Dinsmore-TuliDoug KellerSimon Park, David Swenson).

L’oportunitat d’assistir a Gabrielle Scanlon en la formació de professors de Hot Ioga Doctor Costa Rica (2011) va ser una experiència molt valuosa. El Yin Ioga li ha proporcionat valuoses ensenyances, i vol seguir compartint i aprenent amb altres; buscant un equilibri interior que ens permeti compartir més pau i harmonia amb els altres.

Imparteix diverses classes setmanals i tallers a Barcelona, ​​combinant la pràctica de Yin Ioga amb pràctiques més actives, amb l’afany d’establir un equilibri entre les dues energies, diferents i complementàries. En les seves classes busca oferir un espai per a prendre’ns el temps de dirigir la nostra mirada cap a dins, per sentir-nos i conèixer-nos a nivell físic, emocional i mental, deixant enrere el ritme frenètic de la vida diària.

És tot un descobriment entendre que un moment Yin és tan valuosa com la nostra activitat més dinàmica- aprendre a suavitzar-nos, desfer les tensions i permetre que la ment pugui calmar-se i aclarir-se, i mentrestant aprenem a conviure amb la incomoditat i imprevisibilitat de la vida – un pas meravellós cap a la meditació.

L’ensenyament del ioga m’ofereix una fusió natural de la comunicació a un nivell físic, mental i emocional, i em permet posar el meu granet de sorra amb entusiasme, energia i amor. Cada pràctica personal, cada classe, cada respiració i cada paraula compartida m’ofereixen un nou coneixement, on l’energia i preciosa connexió amb els altres mai em deixa de sorprendre.

Educació Yoga i Mindfulness
2016, Practicum MBSR, Institut de Mindfulness, amb Andrés Martin, Sylvia Comas, Barcelona.
2015, Formació en Ioga Terapèutic, amb Alex Monasterio i Or Haleluiyah, Barcelona.
2015, Yin Yoga – Meridians i Chakres, amb Jose de Groot (50h RYA), Amsterdam.
2014, Yin i Yang Ioga, amb Sarah Powers, Formació Professors (80 h RYA), Francia.
2014, Total Yoga Nidra Foundation, amb Uma i Nirlipta Dunsmore-Tuli, Londres.
2013, Yin Ioga i Anatomia, amb Paul i Suzee Grilley, Formació Professors (100 h RYA), California.
2012, Yin Yoga i Mindfulness, amb Sarah Powers, Formació Professors (50 h RYA), Amsterdam.
2012, Origines de la Alineación, amb Donna Farhi (30 hrs), TriYoga, Londres.
2011, Formació Anatomia, amb Doug Keller (30 hors), Yoga Campus, Londres.
2011, Yin Ioga Formació Professors, amb Jose de GrootHelsinki y Barcelona (50 h RYA).
2010, Assistent durant la Formació de Professors de Hot Yoga Costa Rica (200 h RYA).
​2009, Hot Yoga Absolute Yoga, Formació Professors, Thailandia (200 h Registered Yoga Alliance).

T’ANIMES?

vull fer una classe

reservar una classe